年新課標高中英語 雙基限時練2 人教版必修1

上傳人:無*** 文檔編號:68890160 上傳時間:2022-04-05 格式:DOC 頁數(shù):5 大?。?90.50KB
收藏 版權(quán)申訴 舉報 下載
年新課標高中英語 雙基限時練2 人教版必修1_第1頁
第1頁 / 共5頁
年新課標高中英語 雙基限時練2 人教版必修1_第2頁
第2頁 / 共5頁
年新課標高中英語 雙基限時練2 人教版必修1_第3頁
第3頁 / 共5頁

下載文檔到電腦,查找使用更方便

10 積分

下載資源

還剩頁未讀,繼續(xù)閱讀

資源描述:

《年新課標高中英語 雙基限時練2 人教版必修1》由會員分享,可在線閱讀,更多相關(guān)《年新課標高中英語 雙基限時練2 人教版必修1(5頁珍藏版)》請在裝配圖網(wǎng)上搜索。

1、2020年精編人教版英語資料 雙基限時練(二) Unit 1 Part Ⅱ Ⅰ.單詞拼寫 1.She put all her clothes in a red ________(手提箱). 答案 suitcase 2.The ________ (高速) is convenient and can help you save a lot of time. 答案 highway 3.I took off my ________(大衣) since it was very warm. 答案 overcoat 4. In the meantime they would go home

2、 and ________(打包) up. 答案 pack 5.He is soon ________ (厭煩) of listening to classical music. 答案 tired Ⅱ.翻譯句子 1.我兒子已在美國愉快地定居了。(settle) __________________________________________________ 答案 My son has settled happily in America. 2.我厭倦了日復(fù)一日地做這樣的工作。(get tired of) __________________________________

3、________________ 答案 I got tired of doing this work day after day. 3.她的孩子習慣了亮著燈睡覺。(with) __________________________________________________ 答案 Her baby is used to sleeping with the light on. 4.我很高興她已從重感冒中康復(fù)了。(recover) __________________________________________________ 答案 I'm glad that she has

4、recovered from a bad cold. Ⅲ.將下列句子中的直接引語改為間接引語,將間接引語改為直接引語 1.She asked the boy,“Is it raining?” __________________________________________________ 答案 She asked the boy if it was raining. 2.“Do you want to say something for yourself?”Mom asked Tom. ______________________________________________

5、____ 答案 Mom asked Tom if he wanted to say something for himself. 3.Jim said to me,“Tom has finished the job.” __________________________________________________ 答案 Jim told me that Tom had finished the job. 4.He asked us what we wanted to eat that day. _________________________________________

6、_________ 答案 He asked us,“What do you want to eat today?” 5.The boy asked the girl if it snowed in winter in that city. __________________________________________________ 答案 The boy asked the girl,“Does it snow in winter in this city?” 6.Mary said that she had already eaten lunch. ____________

7、______________________________________ 答案 Mary said,“I've already eaten lunch.” 7.“What has happened?”mother asked. __________________________________________________ 答案 Mother asked what had happened. 8.He said,“I was born in May in 1987.” __________________________________________________ 答

8、案 He said that he was born in May in 1987. 9.“I want to have a try,”the girl said. __________________________________________________ 答案 The girl said that she wanted to have a try. 10.“I'll help you out of trouble,”he said to me. __________________________________________________ 答案 He told m

9、e that he would help me out of trouble. Ⅳ.用所給詞的適當形式填空 I have a friend named Lisa. She is having some trouble now. She told me that she __1__(get) along well with a boy in her class, and they often __2__(do) homework together and __3__(enjoy) helping each other and that they __4__(become) really go

10、od friends. However, she told me that other students __5__(start) gossiping. They said that boy and Lisa __6__(fall) in love. Lisa is very angry now and doesn't know what to do. She told me that she __7__(feel) quite lonely. Can you give her some advice?She said she __8__(be) very grateful if anyone

11、 could help her. 答案 1.was getting 2.did 3.enjoyed 4.had become 5.had started 6.had fallen 7.felt 8.would be Ⅴ.閱讀理解 A Friends play a very important part in everyone's life. Friendship usually develops during childhood. New friends are made when you progress through school. Those friends that y

12、ou make as a student can usually last long. Friends influence your development, maturity (成熟) and sense of responsibility. A familiar expression is “you can tell a lot about a person by knowing who his friends are.” Friendship is based on common interests. If you like sports, most of your friends ar

13、e likely to be athletic. If you enjoy reading and shopping, most of your friends do the same. Some people call you their friends for the wrong reason. These people are not really friends. They are only “friends” on the outside, not the inside where it counts. They only want to be your friends if it

14、 is to their advantage. True friends are there whether you are rich or poor. It is easy to have many “so-called friends” if you are rich. By this time you should be able to separate your friends into the real or the “false”. True friends are most special. They are also difficult to find. You can co

15、nsider yourself very lucky if you have one true friend. This friend is eager to help you whenever necessary. He or she knows you would do the same for them. A true friend is someone you can talk to about any subject or problem. You and your true friend have good understanding of each other. True fri

16、ends support you, take your side, and build up your confidence. 1.“So-called” friends refer to ________. A. fair-weather friends B. those who want to benefit from you C. the friends who are on the surface only D. all of the above 答案與解析 D 從第二段可知,A、B、C三項都是“所謂的朋友”。D項正確。 2.Which of the following

17、 is NOT true? A. You should tell true friends from false ones. B. True friendship is too difficult to find. C. You can share your joys and sorrows with a true friend. D. A true friend will stand by you whatever happens. 答案與解析 B 文章第三段第二句“They are also difficult to find.”和B項所述困難程度上有差別。B項為正確選項

18、。 3.The proper title for this article may be “________”. A. Friendliness B. What Friends Like C. True Friends D. So-called Friends 答案與解析 C 文章重點在講真正的朋友。C項正確。 B When I first entered high school, I knew no one at my school. All my friends in middle school went to other schools. I wanted to ma

19、ke some new friends. However, I was shy and wasn't good at making new friends. On my first day at school, I looked at others who were walking in groups happily. How I wish I were one of them! I guess I was very lucky then. At lunch in the dining hall, when I was eating at a table alone, a girl came

20、 to me. “Excuse me, is this seat taken?” she asked. I immediately shook my head. She smiled and sat down opposite (對面) to me. I felt little awkward and didn't know what to say at all, but I really wanted to communicate with her. It was a good opportunity to make friends with her. When I looked up, I

21、 found she was smiling at me. Her smile calmed me down. “I really like this school. It's beautiful, but I don't know anyone here. All my friends went to other schools”, said the girl. Hearing her words, I immediately said, “My friends are not here, either. Can we be friends?” I was surprised. I coul

22、dn't believe I would say something like that, and to my surprise, that girl immediately said “Yes”. We both smiled. We became very good friends. Now it's the beginning of a new term again. Many students may have no friends at their new schools. If you are also as shy as I used to be, please don't b

23、e afraid to talk to others. You may get a surprise and make a new friend. After all, others want to make new friends, too. 4.We know on her first day at school, the author ________. A. hoped she could go to her old friends' schools B. only knew a few people at her school C. hoped she could make

24、some new friends D. met some old friends at her new school 答案與解析 C 細節(jié)理解題。根據(jù)文章第一段第三句可知,作者想交新的朋友。 5.The underlined word “awkward” in Paragraph 2 is closest in meaning to “________”. A. bored B. excited C. interested D. embarrassed 答案與解析 D 詞義猜測題。根據(jù)畫線詞后面的內(nèi)容“我不知道說什么”可知,作者有點尷尬,故D項“尷尬的”,符合題意。 6.

25、After the girl sat down opposite to the author, the author ________. A. immediately shook her hand B. immediately said something to keep calm C. wanted to talk with her D. wanted her to go away at once 答案與解析 C 細節(jié)理解題。根據(jù)第二段中的I really wanted to communicate with her可知,作者很想和她交談。 7.What did the girl

26、 do after the author asked if they could become friends? A. She agreed at once. B. She thought for a long time. C. She felt a little down. D. She sat down in no time. 答案與解析 A 細節(jié)理解題。根據(jù)文章第二段最后三句可知,那個女孩答應(yīng)和作者成為朋友。 Ⅵ.短文改錯 It was raining. In his way home from school Peter saw an old man walking wit

27、h difficult in the rain without a umbrella. Peter went up to him and offered share the umbrella with him. The old man in poor health, so Peter tried to hold the umbrella. But he was so short to hold it high enough. While wondered what to do, he saw the old man's stick and had an idea. He had tied th

28、e stick to the handle of the umbrella and made them longer. Now we shared the umbrella. Peter was happy. 答案  It was raining. his way home from school Peter saw an old man walking with in the rain without umbrella. Peter went up to him and offered share the umbrella with him. The old man in poor health, so Peter tried to hold the umbrella. But he was short to hold it high enough. While what to do, he saw the old man's stick and had an idea. He tied the stick to the handle of the umbrella and made longer. Now shared the umbrella. Peter was happy.

展開閱讀全文
溫馨提示:
1: 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
2: 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
3.本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會有圖紙預(yù)覽,若沒有圖紙預(yù)覽就沒有圖紙。
4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
5. 裝配圖網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護處理,對用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內(nèi)容負責。
6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當內(nèi)容,請與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
7. 本站不保證下載資源的準確性、安全性和完整性, 同時也不承擔用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。

相關(guān)資源

更多
正為您匹配相似的精品文檔
關(guān)于我們 - 網(wǎng)站聲明 - 網(wǎng)站地圖 - 資源地圖 - 友情鏈接 - 網(wǎng)站客服 - 聯(lián)系我們

copyright@ 2023-2025  zhuangpeitu.com 裝配圖網(wǎng)版權(quán)所有   聯(lián)系電話:18123376007

備案號:ICP2024067431-1 川公網(wǎng)安備51140202000466號


本站為文檔C2C交易模式,即用戶上傳的文檔直接被用戶下載,本站只是中間服務(wù)平臺,本站所有文檔下載所得的收益歸上傳人(含作者)所有。裝配圖網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護處理,對上載內(nèi)容本身不做任何修改或編輯。若文檔所含內(nèi)容侵犯了您的版權(quán)或隱私,請立即通知裝配圖網(wǎng),我們立即給予刪除!